Asiabloggen

Øyhopping langs Andaman-kysten

29. mars 2011 | Posted by 0 comments

Vi tok en båt over fra Langkawi til Ko Lipe, og plutselig var vi i Thailand. I håp om å finne steder som ikke er ødelagt av turisme, blinket vi oss ut noen små øyer som ikke har havn/brygge, og som derfor er litt kronglete å komme seg til. Ko Lipe var nok fantastisk for 10 år siden. Men nå er det et typisk eksempel på hva som skjer når en øy med kloakk- og søppelhåndtering tilpasset en liten fiskerlandsby, plutselig overøses med turister. Ikke noe særlig, egentlig.

Vi dro videre til Ko Laoliang, og der fant vi det vi lette etter. Øya er naturreservat, og det eneste stedet man kan bo er på en liten camp der man bor i telt. Tilsammen var vi kanskje 20 stykker på hele øya. Magisk! Deretter dro vi til Ko Muk, men dro kjapt videre på grunn av flommen som var i emming.


0 comments Add a comment


No comments yet.

Add a Comment

Det er ikke lenger mulig å legge igjen kommentarer, fordi Asiabloggen er konvertert til et statisk nettsted som ikke trenger vedlikehold. Uansett - takk for at du leser om vår reise fra 2011!