Asiabloggen

Turens stiligste hotell

2. april 2011 | Posted by 2 comments

Vi kom tilfeldigvis over dette kule hotellet på agoda.com da vi var på leting etter et sted å overnatte i Chang Mai. Hotellet heter Mo Rooms og består av 12 rom, hvert av disse representerer et kinesisk årtegn. De tolv kinesiske årstegnene er som følger: rotte, okse, tiger, hare, drage, slange, hest, geit, ape, hane, hund og gris. Vi bodde på geit. Hotellet som ikke er maken til noe vi har bodd på før, er et intet annet enn et lite stykke designmesterverk. Her har både lokale og internasjonale kunstnere fått fritt spillerom og det er ikke mangel på kreativitet og spennende løsninger, når man tar stedet i nærmere øyesyn. Hotellet som bærer navnet Mo Rooms, kombinerer minimalisme med kalde og robuste materialer. Betong, glass, metaller og tresorter i skjønn harmoni. Resultatet: Et rasende stilig og orginalt hotell, som treffer meg midt i mitt lille designhjerte.

 Vårt rom: Geit


2 comments Add a comment

  1. Frank

    Hei. Kult hotell ! Skal til chiang mai om ikke lenge. Hvor mye kostet det å bo på dette hotellet? God reise videre! Reisetips ; dra til nydelige pai.


  2. Axel

    Anbefaler absolutt å bo på Mo Rooms! Bortsett fra Tiger og Drage var alle rommene fine på hver sin måte. Vi booket gjennom agoda.com og betalte ca 450 kroner per natt, inkludert en helt kurant frokost. Noen av rommene er litt rimeligere. Anbefaler å bruke Agoda, nesten halv pris. Takk for reisetips og god tur!


Add a Comment

Det er ikke lenger mulig å legge igjen kommentarer, fordi Asiabloggen er konvertert til et statisk nettsted som ikke trenger vedlikehold. Uansett - takk for at du leser om vår reise fra 2011!